Wil jij een betaalbare website laten maken? Dan hoef je bij de meeste internetbureau’s niet aan te kloppen. Je betaalt al gauw 10.000 euro plus een duur hostingpakket. En het grootste nadeel: je kunt de website achteraf niet eens zelf beheren. Bij Thinkaholic doen we het daarom anders. Wij bouwen betaalbare WordPress-websites met een professioneel en high-end karakter. En die website kun jij achteraf gewoon zelf beheren, zodat je niet afhankelijk van ons bent.

Kies niet voor bodemprijzen, maar voor kwaliteit en betaalbaarheid

fabriek van delfshaven interieur

Er zijn genoeg cowboys op de markt die websites voor amper 250 euro aanbieden. Dat klinkt als een geweldig aanbod, maar trap er niet in. Dit soort prijzen zijn een sigaar uit eigen doos. Je krijgt een website opgeleverd die niet in jouw huisstijl is gebouwd. Ook kun je er weinig kanten mee op. Wil je slechts een simpel online visitekaartje? Dan zeggen wij: go for it! Maar als jij een volwaardige, professionele website wilt waarmee je indruk maakt op jouw klanten, is een site voor een bodemprijs een slecht idee.

Wij hanteren een simpele vuistregel: een betaalbare website is een volwaardige, professionele website voor de laagst mogelijke prijs. Wij rekenen voor ons basispakket bijvoorbeeld slechts 1.250 euro. Daarvoor krijg je:

Met een dergelijke website kun je met gemak 5 jaar vooruit. En je weet zeker dat de kwaliteit ervan past bij de dienstverlening én bij de allure van jouw onderneming. Met een website van Thinkaholic heb jij een streep voor op de concurrentie en beschik je over een online platform waarmee je serieus aan de slag kunt met internetmarketing zoals SEO, blogs, online klantenservice of een website.

Een betaalbare website laten maken? Er is altijd een pakket dat bij jou past

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Dan gaan wij graag vrijblijvend met je in gesprek. Wij vertellen je welke kosten je kunt verwachten en wat je daarvoor terugkrijgt. Bij ons is betaalbaar ook écht betaalbaar. Je krijgt waarde voor je geld en wij helpen je in de maanden die volgen met het technische beheer van je website. Op die manier kun jij zorgeloos ondernemen, ook online. Kies je voor Thinkaholic, dan kies je voor een webbouwer met een Rotterdamse mentaliteit.

Om er zeker van te zijn dat betaalbaar ook écht betaalbaar is, werken we met verschillende pakketten. Want zoals je begrijpt heeft een ZZP’er andere wensen dan een MKB-ondernemer. En dat zie je terug in de services en de prijs.

Liever eerst een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Dat kan! Wij helpen jou de juiste keuze te maken en leggen je van A tot Z uit wat de mogelijkheden zijn. Vraag een gesprek aan.