Wil jij een professionele website laten maken? Wij zorgen dat jij binnen twee weken online bent met een WordPress-website. Ook als je een complexe website wil laten bouwen. We maken de site in jouw huisstijl en helpen je desgewenst met het schrijven en plaatsen van content, zoals blogs, portfolio-items en een Over Ons-pagina. Daarnaast bieden wij drie maanden gratis technisch beheer.

Website laten maken die van A tot Z compleet is: dit kun je verwachten

Als wij jouw website maken, heb je binnen 14 dagen een professionele WordPress-site online staan met alles erop en eraan:

  1. AVG-proof en voorzien van een cookiemelding
  2. Geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid in zoekmachines (SEO)
  3. Geschikt voor online marketing (blogfunctie, portfolio, contactformulier)
  4. Perfect afgestemd op alle devices: desktop, tablet én smartphone
  5. Gebouwd in de huisstijl van jouw bedrijf

.

Websiteontwikkeling in Rotterdam en de regio daarbuiten is onze dagelijkse business. Maar naast een professionele app of website met alles erop en eraan, bieden wij ook andere garanties die voor jou als ondernemer belangrijk zijn. Als WordPress-specialist in Rotterdam willen namelijk dat jij niet alleen na oplevering van de website tevreden bent, maar ook in de maanden en jaren erna. Daarom bieden wij jou de volgende services:

  1. 3 websitepakketten, zodat je zelf kunt kiezen welk pakket bij je past
  2. een startprijs van slechts 1.250 euro
  3. Maandenlang gratis beheer op het gebied van techniek en optioneel ook aanvullend contentbeheer van je website.
  4. Een modulair CMS dat je zelf kunt beheren (jij kunt zelf blogs en portfolio-items plaatsen)

Wij betrekken jou actief bij de ontwikkeling van je website

Voordat wij een websites voor jou maken, gaan we vrijblijvend met je in gesprek. Op die manier komen we erachter wat jouw wensen zijn en kun jij ons laten weten wat je van ons verwacht. Wij leggen je uit hoe wij werken en betrekken je actief bij de ontwikkeling van jouw nieuwe online platform.

Tijdens de bouw van de site kun je altijd bij ons terecht met vragen. Wij zijn Rotterdamse webbouwers die staan voor transparantie, hard werken en een duidelijke, open relatie met de klant. Bekijk ons portfolio voor een overzicht van de wapenfeiten waar wij als WordPress-programmeur in Rotterdam trots op zijn.

Professionele website laten maken? Neem contact op

Binnen nu en twee weken genieten van jouw nieuwe, professionele WordPress-website: dat gaan wij voor je regelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en wij leggen je van A tot Z uit wat je kunt verwachten.