Voor webdesign in Rotterdam ben je bij Thinkaholic op de juiste plek aanbeland. Wij begrijpen dat jouw website méér moet zijn een online visitekaartje. Dus ook als je een complexe website of app wil laten bouwen, ben je bij ons aan het goede adres. Ben jij benieuwd wat je kunt verwachten wanneer je jouw nieuwe website door ons laat ontwerpen? Wij leggen het uit van A tot Z.

5 redenen om je webdesign in Rotterdam aan Thinkaholic uit te besteden

Als ondernemer wil je dat jouw website een afspiegeling is van je bedrijf. Want jouw online presence is net zo belangrijk als je aanwezigheid in de fysieke wereld. Wij begrijpen dat als geen ander. Wijn zijn dé WordPress-programmeur van Rotterdam en omstreken, en bouwen jouw webdesign geheel in jouw huisstijl. Op die manier is je website herkenbaar en ligt die in lijn met het imago van jouw bedrijf.

Wanneer je bij ons een website laat programmeren, kun je erop rekenen dat je een zo compleet mogelijke oplevering krijgen. Kortom: de best mogelijke website-ontwikkeling in Rotterdam en de regio daarbuiten.

  1. Je website is uiterlijk binnen 14 dagen gereed voor livegang
  2. Je ontvangt drie maanden gratis technisch beheer en kunt optioneel ook het contentbeheer van je website aan ons uitbesteden
  3. Jouw website wordt voorzien van een portfolio– en blogfunctie
  4. Jouw nieuwe site wordt gebouwd in het grootste en beste CMS ter wereld: WordPress
  5. Je website wordt geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines (SEO)

Laat je inspireren door de webdesigns in ons portfolio

Ons webdesign in Rotterdam staat voor een nuchtere, heldere aanpak waarbij wij pas tevreden zijn als jij dat ook bent. En als het nodig is, zetten we daarvoor graag een stap extra. Op IT-gebied, maar ook op het gebied van marketing, consultancy en projectmanagement. Wij geven je graag enkele voorbeelden uit ons portfolio, zodat je een beeld hebt van wat wij voor jou kunnen betekenen:

Dit zijn de professionals achter Thinkaholic

Wij zijn een jong IT-bedrijf uit Rotterdam. Vanuit ons kantoor in de Fabriek van Delfshaven werken we aan professionele websites voor ondernemers in verschillende branches. Dat doen we met z’n drieën. Wij hebben elk een eigen expertise, waardoor jouw website op alle gebieden optimaal presteert: qua design, qua techniek én qua online marketing.

Wat ons onderscheidt is dat wij een marketeer in dienst hebben die veel verstand heeft van datamarketing en website-performance. Dat stelt ons in staat om websites te bouwen die niet alleen mooi zijn qua design, maar die ook op het gebied van online marketing goed presteren. Jouw website is bijvoorbeeld geschikt voor bloggen, nieuwsbriefinschrijvingen en SEO (zoekmachineoptimalisatie).

Wij werken volgens drie principes, zodat het voor jou altijd helder is wat je van een samenwerking kunt verwachten:

  1. Duidelijke afspraken vooraf
  2. Vlotte ontwikkeling van A tot Z
  3. 100% complete oplevering

Als WordPress-specialist in Rotterdam hebben wij veel concurrentie, waardoor wij als webdesigner zeer scherp zijn geprijsd. Wij zijn geen cowboys of snelle sales-boys, maar nerds met een passie voor IT en techniek. Het draait ons om service en om een resultaat waar we trots op kunnen zijn.

Jouw website laten designen in Rotterdam? Ga met ons in gesprek

Voordat we een website voor je bouwen, gaan we uitgebreid met je in gesprek. Dat doen we op onze hub in de Fabriek van Delfshaven, bij jou op kantoor of gewoon via de telefoon. Wij leggen je precies uit wat je kunt verwachten. En hoe wij jou betrekken bij het design van je nieuwe website.