Basispakket

Een professionele website binnen twee weken

Oplevering binnen 14 dagen

Jij ontvangt binnen 2 weken een professionele website in WordPress. Geheel afgestemd op jouw wensen en bedrijfsdoelen.

Gebouwd in jouw huisstijl

Een website moet herkenning oproepen bij je klanten. Wij zorgen daarom dat jouw website qua ontwerp perfect aansluit bij de huisstijl van je bedrijf.

Geoptimaliseerd voor SEO

Omdat je website je belangrijkste marketingtool is op het internet, zorgen wij dat je goed vindbaar bent in zoekmachines zoals Google.

Incl. drie maanden technisch beheer

Met het technische beheerpakket van Thinkaholic ben je verzekerd van drie maanden gratis updates en onderhoud op het gebied van techniek en veiligheid.

Veelgestelde vragen over het basispakket

1. Hoe komt de website eruit te zien?

Wij ontwerpen de website in nauwe samenspraak met jou. Jouw wensen en voorkeuren staan hierin centraal, zodat het resultaat 100% naar tevredenheid is. We bouwen de website in een WordPress-thema en voorzien dit thema volledig van jouw huisstijl.

2. Kan ik de website zelf onderhouden?

Ja, dat kan. WordPress is een relatief eenvoudig CMS waarin het mogelijk is je eigen content online te zetten. Wij leggen je na de bouw van de website natuurlijk uit hoe dat werkt.

3. Hoe snel wordt de website?

De websites die wij opleveren zijn snel en licht gebouwd, waardoor ze een uitzonderlijk korte laadtijd hebben op zowel smartphone, tablet als desktop. Wat snelheid betreft, gaan wij altijd voor een topscore!

4. Is de website goed vindbaar?

Wij besteden veel aandacht aan de vindbaarheid van je website. We bouwen deze zo dat de zoekmachine de site eenvoudig kan indexeren. Wil je ook vindbaar worden op bepaalde zoektermen die jouw klanten intypen? Neem dan contact op, zodat we je kunnen helpen.

5. Is de website goed beveiligd?

Wij doen er alles aan om jouw website van beveiliging te voorzien. Niemand kan zonder wachtwoord in de beheerdersomgeving van je site komen. En uiteraard zorgen we ervoor dat jouw website voorzien is van een SSL-certificaat.

6. Hoe gaat het ontwikkelen in zijn werk?

Wij bouwen jouw nieuwe website binnen 14 dagen. Soms zelfs sneller. Tijdens het ontwikkelingsproces gaan we regelmatig met je in gesprek, zodat je precies weet wat de vorderingen zijn. Ook geven we jou uitgebreid de kans om feedback te geven en vragen te stellen. Na uiterlijk twee weken is de website gereed voor oplevering en lopen we ‘m samen nog eenmaal langs. Net zolang tot je 100% tevreden bent.

7. Er staat dat ik drie maanden gratis technisch beheer krijg. Wat is dat precies?

De eerste drie maanden na livegang van je website, zorgen wij dat je site technisch up-to-date blijft. Wij actualiseren plug-ins, installeren de nieuwste beveiligingsupdates en zorgen dat je website qua snelheid en techniek optimaal blijft presteren. Op die manier kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent: ondernemen. Wil je na die drie maanden nog steeds verzekerd zijn van een veilige, technisch sterke website? Dan kun je ons contacteren voor een beheerderscontract.

 

Meer informatie over technisch beheer vind je hier.

8. Kan ik tussendoor feedback geven?

Absoluut! De website bouwen doen we in nauwe samenwerking met jou. Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden over de vorderingen en we vragen je actief om je mening.

9. Waarom zou ik voor dit pakket kiezen?

Met dit pakket heb jij binnen 14 dagen een gloednieuwe, professionele website die je eenvoudig zelf kunt beheren. De website is gebouwd in jouw huisstijl en vormt een visitekaartje voor je klanten én een platform waarop je kunt bloggen, nieuwsberichten kunt plaatsen, leads kunt genereren, je portfolio kunt tonen en testimonials van tevreden klanten online kunt zetten. Daarbovenop krijg je ook nog eens een half jaar lang gratis technisch beheer, zodat je zeker weet dat je website optimaal blijft presteren.

10. Ik wil het pakket. Hoe gaat het verder in zijn werk?

Wat leuk om te horen! We gaan graag samen met jou aan de slag om je nieuwe website te bouwen. Je kunt dit basispakket aanvragen via de blauwe button hieronder of via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op en leggen je uit hoe alles in zijn werk gaat. Wij hebben er zin in, jij ook?!

Basispakket

Jouw professionele website binnen 14 dagen online? Kies voor het basispakket.


    Het invullen van dit formulier is geheel vrijblijvend. Binnen 24 uur nemen we contact met je op om verdere zaken te bespreken. Vervolgens sturen we vrijblijvend een passende offerte.

    Gratis websitecheck

    Ben jij benieuwd hoe jouw huidige website presteert qua techniek, snelheid en gebruiksvriendelijkheid? Vraag de gratis websitecheck aan en wij sturen je binnen enkele dagen een adviesrapport!