Pluspakket

Een professionele website inclusief webteksten

Oplevering binnen 14 dagen

Binnen 2 weken beschik jij over een gloednieuwe, professionele website met alles erop en eraan.

Wij schrijven jouw teksten

Onze copywriter gaat voor jou aan de slag om jouw webteksten te schrijven. Dat doet hij in de tone-of-voice van jouw bedrijf, en nauwlettend afgestemd op je doelgroep en branche.

Geoptimaliseerd voor SEO en AVG

Wij zorgen dat jouw website goed vindbaar is in de zoekmachine en beschikt over een cookiemelding volgens de richtlijnen van de AVG.

Incl. drie maanden functioneel beheer

Drie maanden lang nemen wij al het onderhoud en technisch beheer van je website uit handen. Dat doen we 100% gratis. Ook plaatsen wij de content die jij ons aanlevert, zodat je website regelmatig van een geüpdatet portfolio of nieuwe webteksten wordt voorzien.

Veelgestelde vragen over het pluspakket.

1. Hoe komt de website eruit te zien?

Wij ontwerpen de website in nauwe samenspraak met jou. Jouw wensen en voorkeuren staan hierin centraal, zodat het resultaat 100% naar tevredenheid is. We bouwen de website in een WordPress-thema en voorzien dit thema volledig van jouw huisstijl.

2. Hoe snel wordt de website?

De websites die wij opleveren zijn snel en licht gebouwd, waardoor ze een uitzonderlijk korte laadtijd hebben op zowel smartphone, tablet als desktop. Wat snelheid betreft, gaan wij altijd voor een topscore!

3. Is de website goed vindbaar?

Wij besteden veel aandacht aan de vindbaarheid van je website. We bouwen deze zo dat de zoekmachine de site eenvoudig kan indexeren. Wil je ook vindbaar worden op bepaalde zoektermen die jouw klanten intypen? Neem dan contact op, zodat we je kunnen helpen.

4. Wat voor teksten schrijven jullie?

Wij schrijven professionele webteksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines (SEO). De teksten worden geschreven in jouw tone-of-voice en zijn nauwlettend afgestemd op jouw branche en doelgroep. Uiteraard krijg je de kans feedback te geven op de teksten alvorens we deze op je website plaatsen.

5. Hoeveel teksten schrijven jullie voor de website?

Wij schrijven maximaal tien pagina’s aan tekst. Dit gaat meestal om de basisteksten die op elke website aanwezig zijn. Denk hierbij aan:

 • Home
 • Over Ons
 • Missie en Visie
 • Diensten
 • Contact
 • Productpagina’s
 • Privacyverklaring

Voor veel bedrijven is dit genoeg om hun volledige website te vullen. Wil je meer teksten bijkopen, bijvoorbeeld omdat je veel productpagina’s hebt? Ook dan kun je met een gerust hart bij ons terecht. Wij helpen jou tegen een aantrekkelijk tarief met al je copywriting.

6. Er staat dat ik drie maanden gratis functioneel beheer bij de website krijg. Wat is dit precies?

De eerste drie maanden na livegang van je website, zorgen wij dat je site technisch en functioneel up-to-date blijft. Wij actualiseren plug-ins, installeren de nieuwste beveiligingsupdates en zorgen dat je website qua snelheid, techniek en content optimaal blijft presteren. Wil jij tussentijds nieuwe content op je site plaatsen, zoals testimonials of portfolio-items? Dan kun je die naar ons doorsturen en zorgen wij dat het op je site komt. Op die manier kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent: ondernemen. Wil je na die drie maanden nog steeds verzekerd zijn van een veilige, technisch sterke website met goed presterende content? Dan kun je ons contacteren voor een maandelijks abonnement.

 

Meer informatie over functioneel beheer vind je hier.

7. Hoe gaat het ontwikkelen in zijn werk?

Wij bouwen jouw nieuwe website binnen 14 dagen. Soms zelfs sneller. Tijdens het ontwikkelingsproces gaan we regelmatig met je in gesprek, zodat je precies weet wat de vorderingen zijn. Ook geven we jou uitgebreid de kans om feedback te geven en vragen te stellen. Na uiterlijk twee weken is de website gereed voor oplevering en lopen we ‘m samen nog eenmaal langs. Net zolang tot je 100% tevreden bent.

8. Kan ik tussendoor feedback geven?

Absoluut! De website bouwen doen we in nauwe samenwerking met jou. Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden over de vorderingen en we vragen je actief om je mening.

9. Waarom zou ik voor dit pakket kiezen?

Met dit pakket heb jij binnen 14 dagen een gloednieuwe website met professionele webteksten. Je wordt volledig ontzorgd en dat gebeurt tegen een aantrekkelijke prijs. De website is gebouwd in jouw huisstijl en vormt een visitekaartje voor je klanten én een platform waarop je kunt bloggen, nieuwsberichten kunt plaatsen, leads kunt genereren, je portfolio kunt tonen en testimonials van tevreden klanten online kunt zetten. Daarbovenop krijg je ook nog eens een half jaar lang gratis functioneel beheer, zodat je geen tijd en moeite hoeft te steken in het actualiseren van je content en de technische staat van je site.

10. Ik wil dit pakket. Hoe gaat het in zijn werk?

Wat leuk om te horen! We gaan graag samen met jou aan de slag om je nieuwe website te bouwen. Je kunt dit basispakket aanvragen via de blauwe button hieronder of via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op en leggen je uit hoe alles in zijn werk gaat.

Pluspakket

Een veilige website inclusief copywriting en content? Kies voor het pluspakket.


  Het invullen van dit formulier is geheel vrijblijvend. Binnen 24 uur nemen we contact met je op om verdere zaken te bespreken. Vervolgens sturen we vrijblijvend een passende offerte.

  Gratis websitecheck

  Ben jij benieuwd hoe jouw huidige website presteert qua techniek, snelheid en gebruiksvriendelijkheid? Vraag de gratis websitecheck aan en wij sturen je binnen enkele dagen een adviesrapport!