Premiumpakket

Een website met een professioneel SEO-plan

Professionele website met webteksten

Jouw website wordt voorzien van hoogwaardige teksten in jouw tone-of-voice en toegespitst op jouw branche en doelgroep.

Vormgeving geheel op maat

Wij zorgen dat jouw website past bij jouw huisstijl en voorkeuren. Het ontwerp van de site wordt geheel voor jou op maat gemaakt.

10 SEO-pagina's inbegrepen

Dankzij het SEO-plan dat bij dit pakket zit inbegrepen, word jij optimaal vindbaar in Google op belangrijke zoekwoorden.

Incl. drie maanden volledig contentbeheer

Met ons contentbeheerpakket ben je ervan verzekerd dat wij jouw content online zetten, actief aan je vindbaar in Google werken en het technische beheer van je website uit handen nemen.

Veelgestelde vragen over het premiumpakket.

1. Hoe komt de website eruit te zien?

Wij ontwerpen de website in nauwe samenspraak met jou. Jouw wensen en voorkeuren staan hierin centraal, zodat het resultaat 100% naar tevredenheid is. We bouwen de website in een WordPress-thema en voorzien dit thema volledig van jouw huisstijl.

2. Wat zijn SEO-pagina's en waarom heb ik die nodig?

Een SEO-pagina is een webtekst die geschreven is op basis van zoekwoorden die door jouw klanten worden ingetypt in Google. Ben jij bijvoorbeeld een bouwbedrijf uit Rotterdam, dan wil je graag bovenaan komen in de zoekmachine wanneer mensen intypen: “dakkapel laten plaatsen in Rotterdam”. Of: “prijs woningrenovatie Blijdorp”. Ook voor jouw onderneming zijn er belangrijke zoekwoorden waar honderden of misschien wel duizenden mensen per dag op zoeken in Google. Wij zorgen ervoor dat we die zoekwoorden opsporen en schrijven daar SEO-teksten over. Die voorzien we uiteraard van jouw contactgegevens, zodat mensen naar aanleiding van de tekst een offerte kunnen aanvragen of een product kunnen kopen.

3. Wat bedoelen jullie met een SEO-plan?

Je hebt in vraag 2 kunnen lezen wat SEO-pagina’s precies zijn en waar ze voor dienen. Maar er komt meer bij kijken dan het schrijven van teksten. SEO moet voorzien zijn van een plan op het gebied van techniek en content. Dus behalve een goed geschreven SEO-teksten, moet deze links bevatten naar relevante pagina’s op jouw website en daarbuiten. Ook moeten de teksten multimedia bevatten, zoals afbeeldingen en video’s, en is het belangrijk dat zoekwoorden strategisch op de juiste plaats in de tekst worden gezet. Al deze zaken omvatten wij in een SEO-plan, zodat we gestructureerd kunnen werken aan de vindbaarheid van jouw website in Google.

4. Is de website AVG-proof?

Wij zorgen voor een cookiemelding en een privacyverklaring. Die plaatsen we op jouw site volgens de richtlijnen van de AVG. Voor de verzameling van privégegevens van jouw websitebezoekers ben jij wel zelf verantwoordelijk. Daarom raden wij je altijd aan een advocaat te consulteren die jou helpt bij het opstellen van een volwaardige gegevensverklaring.

5. Is de website geschikt voor alle apparaten?

Ja! De website is geschikt voor smartphones, tablets en desktops. Op alle apparaten zorgen wij dat de site goed leesbaar is, snel laadt en een optimale gebruikerservaring biedt.

6. Hoeveel teksten schrijven jullie voor de website?

Wij schrijven maximaal tien reguliere pagina’s aan tekst. Dit gaat meestal om de basisteksten die op elke website aanwezig zijn. Denk hierbij aan:

 • Home
 • Over Ons
 • Missie en Visie
 • Diensten
 • Contact
 • Productpagina’s
 • Privacyverklaring

Voor veel bedrijven is dit genoeg om hun volledige website te vullen. Wil je meer teksten bijkopen, bijvoorbeeld omdat je veel productpagina’s hebt? Ook dan kun je met een gerust hart bij ons terecht. Wij helpen jou tegen een aantrekkelijk tarief met al je copywriting.

Let op: het schrijven van reguliere webteksten voor je website staat los van de 10 SEO-teksten.

7. Er staat dat ik drie maanden gratis contentbeheer bij het pakket krijg. Wat is dat precies?

De eerste drie maanden na livegang van je website, zorgen wij dat je site technisch en functioneel up-to-date blijft. Wij actualiseren plug-ins, installeren de nieuwste beveiligingsupdates en zorgen dat je website qua snelheid, techniek en content optimaal blijft presteren. Wil jij tussentijds nieuwe content op je site plaatsen, zoals testimonials of portfolio-items? Dan kun je die naar ons doorsturen en zorgen wij dat het op je site komt. Ook geven wij je actief SEO- en marketingadvies en schrijven wij maandelijks nieuwe SEO-content voor op je website. Op die manier kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent: ondernemen. Wil je na die drie maanden nog steeds verzekerd zijn van een veilige, technisch sterke website met goed presterende content en hulp bij je marketing? Dan kun je ons contacteren voor een maandelijks abonnement.

 

Meer informatie over content beheer vind je hier.

8. Hoe gaat het ontwikkelen in zijn werk?

Wij bouwen jouw nieuwe website binnen 14 dagen. Soms zelfs sneller. Tijdens het ontwikkelingsproces gaan we regelmatig met je in gesprek, zodat je precies weet wat de vorderingen zijn. Ook geven we jou uitgebreid de kans om feedback te geven en vragen te stellen. Na uiterlijk twee weken is de website gereed voor oplevering en lopen we ‘m samen nog eenmaal langs. Net zolang tot je 100% tevreden bent. Wij zorgen tevens dat jouw website op het moment van oplevering 10 SEO-pagina’s bevat en voorzien is van professionele webteksten.

9. Kan ik tussendoor feedback geven?

Absoluut! De website bouwen doen we in nauwe samenwerking met jou. Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden over de vorderingen en we vragen je actief om je mening.

10. Ik wil het pakket. Hoe gaat het verder in zijn werk?

Wat leuk om te horen! We gaan graag samen met jou aan de slag om je nieuwe website te bouwen. Je kunt dit basispakket aanvragen via de blauwe button hieronder of via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op en leggen je uit hoe alles in zijn werk gaat.

Premiumpakket

Jouw professionele website voorzien van 10 SEO-pagina's


  Het invullen van dit formulier is geheel vrijblijvend. Binnen 24 uur nemen we contact met je op om verdere zaken te bespreken. Vervolgens sturen we vrijblijvend een passende offerte.

  Gratis websitecheck

  Ben jij benieuwd hoe jouw huidige website presteert qua techniek, snelheid en gebruiksvriendelijkheid? Vraag de gratis websitecheck aan en wij sturen je binnen enkele dagen een adviesrapport!