Wil jij een WordPress in Rotterdam laten bouwen? Dan biedt Thinkaholic de betaalbare service die je nodig hebt. Van het design tot de technische ontwikkeling, en van de content tot de hosting en het technisch onderhoud. Wij zijn gevestigd in de Fabriek van Delfshaven en bouwen jouw professionele website binnen 2 weken.

WordPress in Rotterdam laten bouwen? Dat doen we in 3 stappen

Stap 1. Duidelijke afspraken van A tot Z

Kies je voor Thinkaholic, dan maken we glasheldere afspraken over de samenwerking. Jij weet van tevoren precies wat je van ons kunt verwachten. Dat geldt voor de opleverdatum, de services en de prijs. Om goed van start te gaan, gaat onze projectmanager Arie met jou in gesprek over je wensen. Daarbij komen onder meer de volgende zaken aan bod:

 • De huisstijl van je onderneming dankzij professioneel webdesign
 • De status van je huidige website
 • De content die je op de nieuwe website wilt
 • De commerciële doelen van jouw nieuwe website
 • De mate waarin jij betrokken wil worden bij het design en ontwikkelproces
 • Eventuele aanvullende diensten die je wilt afnemen (hosting, onderhoud, hoger komen in Google etc.)
 • De planning, tarieven en opleverdatum

Na het eerste gesprek met onze projectmanager Arie, weet jij van A tot Z waar je aan toe bent. Wil je dit graag face-to-face bespreken? Dan ben je van harte welkom op onze locatie in dé parel van de Maasstad: de Fabriek van Delfshaven.

fabriek van delfshaven vanaf het water

Stap 2. Website-ontwikkeling binnen 14 dagen

Wanneer er heldere afspraken zijn gemaakt en jij precies weet wat je kunt verwachten, gaat onze programmeur Martijn aan de slag met je website. Martijn is Rotterdammer én WordPress-specialist: een gouden combinatie van werklust en vakkennis. Martijn weet precies hoe je een WordPress-thema ombouwt naar de huisstijl van jouw bedrijf. Dat doet hij met gevoel voor techniek én design. En dat doet hij al meer dan 10 jaar.

Tijdens de ontwikkeling van je website houden we jou regelmatig op de hoogte. Hebben wij vragen? Dan weten we jou te vinden. En dat geldt andersom natuurlijk ook. Martijn let bij de ontwikkeling van jouw WordPress-website op de volgende zaken:

 • De website wordt in jouw huisstijl gebouwd
 • De site wordt geoptimaliseerd voor smartphones
 • Wij garanderen een site met een vlotte laadtijd
 • Wij zorgen dat jouw website geschikt is voor online marketing
 • De website wordt uiteraard geoptimaliseerd voor zoekmachines

Na de ontwikkeling van de website, krijg je uiteraard de kans om feedback te leveren. Zie jij zaken die beter kunnen? Of heb je ideeën die we eerder over het hoofd zagen? Geen probleem! Wij staan voor je klaar. Het resultaat is een WordPress van Rotterdamse kwaliteit: geen poespas, maar een krachtige site die doet wat ‘ie moet doen.

fabriek van delfshaven interieur

Stap 3. 100% complete oplevering

Nadat jouw WordPress-website is gebouwd, plaatsen we in samenspraak met jou de content op de site. Dat gaat om de basispagina’s (homepagina, over ons-pagina, contactpagina etc.) en om eventuele onderliggende pagina’s, zoals een team- of dienstenpagina. Hoe we dit aanpakken, hangt volledig af van jouw wensen. Jij kunt de content voor je website zelf aanleveren – denk hierbij aan teksten, afbeeldingen etc. – maar wij kunnen dit ook voor je doen. Wij hebben een ervaren copywriter die zijn hand niet omdraait voor het schrijven van goede webteksten. Dat deed hij in het verleden voor grote bedrijven zoals Heineken en Philips, dus dat kan hij ook voor jou!

Wij zorgen dat de content op jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dat noemen we ook wel SEO. Op die manier word jij goed gevonden in Google door je klanten. Om te voorkomen dat jouw website een penalty krijgt, bouwen wij ook een cookiemelding en privacyverklaring in. Die verklaring moet je uiteraard zelf aanleveren, maar wij zorgen ervoor dat jouw website voldoet aan alle normen van de AVG. Daardoor is je website ook juridisch up-to-date.

Kort samengevat leveren wij je website 100% compleet op, dat wil zeggen:

 • Geschikt voor de AVG (privacywetgeving van de EU)
 • Voorzien van een cookiemelding
 • Geschikt voor SEO in Google, Bing en andere zoekmachines
 • Voorzien van content in de vorm van tekst en multimedia
 • Gekoppeld aan jouw mailbox, zodat je offertes en aanvragen ontvangt die binnenkomen via je website

WordPress in Rotterdam laten maken? Keuze uit 3 pakketten

Wij bouwen WordPress-sites voor elk budget. Voor vermogende ondernemers die een complexe website wille, tot ZZP’ers die gewoon een goed online visitekaartje nodig hebben. Daarom werken wij met verschillende pakketten die elk andere voordelen en tarieven bieden.

 1. Basispakket

Met dit pakket leg je een stevige basis voor jouw online ondernemerschap. Je ontvangt binnen 2 weken een professionele, volwaardige WordPress-website inclusief drie maanden gratis technisch beheer. Geheel door ons verzorgd. Bekijk hier het basispakket.

 1. Pluspakket

Dit pakket biedt jou een volwaardige WordPress-website inclusief webteksten die door ons zijn geschreven én geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid in de zoekmachine. Ook krijg je hier drie maanden gratis functioneel beheer bij. Dat wil zeggen dat wij je website technisch onderhouden, maar dat we ook drie maanden lang door jou aangeleverde content plaatsen, zoals teksten, portfolio, testimonials en aanverwante zaken. Bekijk hier het pluspakket.

 1. Premiumpakket

Het premiumpakket levert jou een krachtpatser van een website op. Voorzien van ijzersterke content én maar liefst 10 SEO-pagina’s die gericht zijn op belangrijke zoektermen waar jouw klanten naar zoeken in Google. Met deze website zet jij een serieuze stap richting online omzet en leadgeneratie. Bekijk hier het premiumpakket.

Jouw WordPress in Rotterdam: vraag een adviesgesprek aan via mail, telefoon of Whatsapp

Kies je voor Thinkaholic, dan kies je voor dé WordPress-specialist van Rotterdam. Je kunt bij ons geheel vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen. Daarin ontdek je samen met projectleider Arie de mogelijkheden van een nieuwe website. We lopen de pakketten door en helpen jou bij het maken van de juiste keuze. Wil je naar aanleiding van het gesprek met ons samenwerken? Dan stellen wij een nette offerte voor je op.