Divine

Divine, de coolste basketbalvereniging van Rotterdam!

Basketbalvereniging Divine uit Rotterdam vroeg ons om een nieuwe website voor hen te maken. Hun vorige website was verouderd en werkte niet meer goed. Dat wilde we natuurlijk wel doen. Toen we hoorden dat hun slogan ‘de coolste basketbalvereniging van Rotterdam’ was, waren we helemaal verkocht.

Proces.

Voor Divine hebben we een overzichtelijke WordPress website gebouwd. We hebben eerst een afspraak op ons kantoor gehad met de secretaris van de vereniging, waarmee we hebben besproken welke informatie er allemaal op moet komen. Een blog, maar ook de standen, uitslagen en wedstrijdschema’s bijvoorbeeld. Daarna zijn we aan de slag gegaan met het design, wat in één keer raak was. Vervolgens hebben we de WordPress website gebouwd met gebruik van de pagebuilder Elementor, zodat ze zelf alle informatie eenvoudig kunnen aanpassen.

Resultaat.

Het resultaat is een duidelijke website met als doel het overzichtelijk weergeven van informatie over de club. We beheren nu ook de website en de IT-gerelateerde zaken voor de club, zodat bijvoorbeeld ook snel een e-mailadres kan worden aangemaakt als dat nodig is. Het is een fijne samenwerking waarvan we hopen dat die nog lang duurt.

Ga naar de inhoud