't GUUS

’t GUUS verkoopt 2e hands kinderkleding in Middelburg

’t GUUS is al meer dan 10 jaar een begrip in het centrum van Middelburg. Ze verkopen tweedehands kinderkleding en daarnaast ook speelgoed en gebruiksartikelen. Hun website was verouderd en aan vervangen toe. Samen met Thinkaholic hebben we gekeken hoe we hun stijl kunnen vangen in een nieuwe, moderne website.

Proces.

Na een eerste inventarisatie zijn we aan de slag gegaan met het design. Die was gelijk raak! Het design paste volgens de eigenaar helemaal bij haar en bij de zaak. En daar gaat uiteraard om: een design moet een verlenging zijn van je identiteit. Voor de back-end hebben we WordPress gebruikt. Dit doen we vaak als we websites ontwikkelen waar regelmatig iets moet worden aangepast. WordPress heeft nu eenmaal een sterke en intuïtieve back-end, waardoor eenvoudig zaken op de website kunnen worden aangepast.

Resultaat.

Een paar weken na de start van het project hebben we alles opgeleverd. We hebben geholpen bij de hosting en het verhuizen van het e-mailadres. We zien dat de website veel tractie krijgt, dus hopelijk levert het een hoop nieuwe klanten op!

Ga naar de inhoud