Inversio Rentals

Huur een huis in Valencia via Inversio Rentals

Valencia is een prachtige kuststad in Spanje die steeds populairder wordt. De eigenaren van Inversio Rentals zijn er al lange tijd en verhuren huizen aan o.a. expats. Ze vroegen Thinkaholic om een webplatform te bouwen waarop ze hun aanbod kunnen tonen en hun woningen kunnen verhuren. Het moest robuust, veilig en stabiel zijn, maar ook dynamisch – ze moesten zelf eenvoudig alle content kunnen toevoegen.

Het ontwerp is gemaakt door bigbooom.

Proces.

We zijn aan de slag gegaan met het mooie ontwerp. Eerst hebben we een aantal brainstorm rondes gehad waarin we in kaart hebben gebracht wat er precies moest gebeuren. Vervolgens hebben we het platform gebouwd in Django, een stabiel platform dat door grote organisaties wordt gebruikt. De backend code is geschreven in Python en het platform wordt gehost op Digital Ocean. We hebben alles eerst in een testomgeving gebouwd en na verschillende feedbackrondes hebben we het eindresultaat gepresenteerd.

Resultaat.

Het resultaat is een snelle website waar de adviseurs van Inversio Rentals eenvoudig hun objecten kunnen toevoegen. De website is snel, meertalig, makkelijk te onderhouden en werkt op alle platformen. We hebben ook een uitgebreide handleiding meegeleverd. Uiteraard staan we altijd klaar om te helpen als er iets aangepast moet worden.

Ga naar de inhoud