Verhoef Beheer

Verhoef Beheer, een familiebedrijf dat kantoren verhuurt rondom Schiphol Airport

Al meer dan 60 jaar is familiebedrijf Verhoef Beheer actief in het ontwikkelen, renoveren en verhuren van bedrijfskantoren in de Haarlemmermeer. Het werd tijd voor een nieuwe website. Ze wilden niet alleen naar buiten een beter visitekaartje hebben, maar ook een goed intranet om hun vergaderingen en belangrijke documenten bij te houden. Thinkaholic heeft beiden voor hen gerealiseerd.

Proces.

We zijn begonnen met het ontwikkelen van het intranet. Uiteraard stond veiligheid hierbij centraal. Samen met de IT afdeling van Verhoef Beheer hebben we gezorgd voor een stabiel intranet waar ze hun belangrijke zaken kunnen regelen. Daarnaast hebben we de buitenkant aangepakt: we hebben de website is een nieuw jasje gestoken. Het oogt nu een stuk moderner.

Resultaat.

We hebben alles eerst op een testomgeving ontwikkeld. Vervolgens zijn er verschillende rondes geweest waarbij feedback en nieuwe suggesties zijn verwerkt. Ze zijn zeer tevreden met het eindresultaat en werken al een tijd met veel plezier met het nieuwe systeem. We hebben regelmatig contact, aangezien we de platforms op dit moment ook beheren.

Ga naar de inhoud