VoorWaards

VoorWaards, de lokale politieke partij voor mens, dier en landschap

In 2021 is de nieuwe lokale partij VoorWaards opgericht in de Hoeksche Waard, een gemeente in Zuid-Holland. Met progressieve waarden deden ze mee aan de lokale verkiezingen van 2022. Thinkaholic heeft het design van de website gemaakt en de website ontwikkeld.

Logo, font en kleurstijl zijn ontworpen door Cooler Media.

Proces.

Thinkaholic is vanaf het begin betrokken geweest. Vooraf hebben we meerdere sessies gehad waarbij we besproken hebben wat precies nodig was. Belangrijk bij deze website was: hoe zorgen we dat we vertrouwen wekken bij de stemmer? Vervolgens zijn we aangesloten bij de designbesprekingen van Cooler Media. We hebben meegedacht over het logo, het font en de kleurencombinaties. Vervolgens hebben zij een ontzettend goed logo ontworpen, waarbij de ijsvogel centraal staat. Met deze huisstijl zijn we verder aan de slag gegaan.

Resultaat.

Het eindresultaat mag er zijn. In ieder geval voor VoorWaards, ze hebben maar liefst 4 zetels gehaald! Een enorme prestatie voor een nieuwe politieke partij. We hopen dat de website daar een beetje bij heeft geholpen. We hebben in ieder geval gezorgd voor een kleurrijke, betrouwbare en gebruiksvriendelijke website. Het is opgeleverd in WordPress, zodat ze het grotendeels zelf kunnen onderhouden.

Ga naar de inhoud