Wil jij een professionele app laten maken? Dan heb je ongetwijfeld een hoop vragen over de prijs, de opleveringstijd, de techniek en de compatibiliteit met besturingssystemen zoals iOs (Apple) en Android. Thinkaholic maakt al jaren apps voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan apps van websites, maar ook op zichzelf staande applicaties. Wij zijn er trots op dat wij behoren tot de beste ontwikkelaars van Rotterdam en daarbuiten.

Wij ontwikkelen jouw app voor alle devices en besturingssystemen

Naast applicaties, bouwen wij ook WordPress-websites voor zakelijke klanten. En hoewel websitedesign iets heel anders is dan app-ontwikkeling, zijn er veel overeenkomsten. In de kern wil je namelijk hetzelfde bereiken: een gebruiksvriendelijke en veilige ervaring voor jouw klanten. Oftewel: een app die up-to-date is, veilig is en intuïtieve functies biedt.

Thinkaholic bouwt jouw app in een vlot tempo en tegen een aantrekkelijke prijs. Wij zorgen ervoor dat jouw app werkt voor alle besturingssystemen en op alle devices, waaronder smartphones en tablets. Wil je meer weten? Neem dan contact op en wij gaan graag met je in gesprek.

Heb jij een website en wil je hiervan een app laten ontwikkelen? Of wil jij een nieuwe app én een nieuwe website laten bouwen? Bij Thinkaholic kan het allemaal. Ook als je een complexe website en app wil laten bouwen.

Wij bouwen jouw website in WordPress, omdat dit het grootste en beste contentmanagementsysteem ter wereld is. Wij hanteren daarbij een simpele regel: de website die wij leveren is pas compleet als jij 100% tevreden bent, wordt gebouwd voor de laagst mogelijke prijs én wordt vergezeld van drie maanden gratis technisch beheer. Neem gerust een kijkje op ons portfolio-pagina voor een overzicht van onze projecten.

.

Wij bouwen jouw website al vanaf 1.250 euro. En daarbij garanderen wij je de volgende services:

De professionals achter Thinkaholic

Thinkaholic is een IT-bedrijf met een Rotterdamse werkethiek. Wij werken hard, zijn pas tevreden als jij dat ook bent en doen niet moeilijk over die extra stap of die paar uurtjes overwerk. Onze garantie is dat een samenwerking vlot en positief uitpakt. Voor jou als klant, maar ook voor ons als IT-specialisten. Wij werken vanuit de Fabriek van Delfshaven, in het hart van historisch Rotterdam. Daarvan delen we regelmatig mooie foto’s op Instagram. Hieronder vind je alvast een voorproefje van onze prachtige werkplek:

fabriek van delfshaven vanaf het water

Wij werken voor klanten door heel Nederland. Van ZZP’ers tot MKB-bedrijven en alles eromheen. Kwaliteit staat bij ons voorop, als app-ontwikkelaar én als websitebouwer. Ben jij benieuwd wie de mensen achter Thinkaholic zijn? Wij zetten ze voor je in het zonnetje!

.

Martijn van der Laan is het brein van het drietal. Hij programmeert al meer dan 10 jaar en mag zichzelf met recht een senior app-developer noemen. Martijn vindt gebruiksvriendelijkheid belangrijk en houdt niet van poespas. Je kunt bij hem dus rekenen op een strakke vormgeving. Hij is daarnaast een echte duizendpoot. Hij werkte eerder als lokaal politicus en als hoofdredacteur van een jongerenplatform. In zijn vrije uren geeft hij huiswerkbegeleiding, of verdiept hij zich in geschiedenis en bestuurskunde, waar hij beide een Mastergraad in behaalde.

Arie Vogelaar werkt als online marketeer voor Thinkaholic. Hij weet alles van het online vinden en binden van jouw doelgroep. Of het nu om SEO, social media, advertising of e-mailmarketing gaat: hij staat klaar met goede adviezen. Arie is al vele jaren actief in online marketing en weet precies wat er nodig is om jouw online communicatie aantrekkelijk te maken.

Maysam Afshari houdt zich al jaren bezig met visuals en design. Voor de perfecte kleurstelling, de beste bedrijfsfotografie of een ongeëvenaarde digitaal ontwerp, is Maysam dé specialist. Met fotografie en beeld als passie, staat onze art director Maysam garant voor de allerbeste designs.

fabriek van delfshaven interieur

App laten ontwikkelen? Thinkaholic helpt je van A tot Z

Wil jij een zakelijke app laten maken door Thinkaholic? Dan gaan wij graag met je in gesprek. Omdat een app verregaand maatwerk vereist, kunnen wij vooraf geen uitspraak doen over de prijs of de opleveringstijd. Daarvoor gaan we liever eerst met je in gesprek. Laat je een website en app tegelijkertijd bouwen? Dan biedt dat aantrekkelijke voordelen. Ook daarover gaan we graag met je in conclaaf.