Borrowed

Houd bij wat je hebt geleend en uitgeleend met Borrowed

In 2018 is Flutter uitgekomen. Dit is een innovatief mobiele framework van Google waarmee met één codebase apps voor iOS en Android gemaakt konden worden. We waren hier ontzettend enthousiast over en zodra we konden testen, zijn we erin gesprongen. We wilden niet zo maar de tutorials van Google, maar gelijk in het diepe springen. Of te wel, we wilden gelijk een app ontwikkelen. Dat is Borrowed geworden!

Proces.

Borrowed is een app waarin je kunt bijhouden wat je hebt geleend en uitgeleend. Zo simpel is het. In het begin hadden we het met van alles volgepropt: verschillende invoermethodes, experimentele mobiele functies, mobiele ads, et cetera. Zodra er iets uitkwam m.b.t. Flutter, testte we het via Borrowed. Het is dus niet een meesterwerk, maar meer onze app waarmee we nieuwe functies kunnen testen. Toch houden we altijd een stabiele versie in de app-stores, want het is beste handig om bij te houden wie wat heeft geleend.

Resultaat.

Borrowed heeft ons veel gebracht: we vinden het een handige app en we gebruiken het zelf, maar voornamelijk hebben we binnen korte tijd ons Flutter eigen kunnen maken. En dat is alweer een tijdje geleden… Ondertussen hebben we al veel apps in Flutter ontwikkeld. Zou je ook wel een app willen?

Neem dan eens hier een kijkje bij ons app-ontwikkeling service of neem gelijk contact met ons op.

Ga naar de inhoud